lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Aug]   [20]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: aic7xxx errors with 2.4.8-ac7 on 440gx mobo
On Mon, Aug 20, 2001 at 02:27:49PM -0600, Justin T. Gibbs wrote:

> >I'm getting similair errors on 2.4.8-ac7 on my P2B-S motherboard using
> >the NEW AIC7xxx driver, the old isn't experiencing these problems. Further
> >i've been getting these errors since 2.4.3.
> >
> >> booting with append="noapic", gives the same errors
>
> Can you send me the full messages when you boot with "aic7xxx=verbose"?
> That should help indicate the source of your problems. I also
> need to see the devices that are attached to the bus, so a full dmesg
> from a successful boot with the old driver would be helpful.

Well booting is successful on my board, but the same errors that almost
everyone is getting are the same i'm getting. I just turned on verbose.

Most debugging info i already send to the linux-kernel mailinglist, i'll
forward it on to you. The verbose info will be send also in about a few
hours.

--
Cliff Albert | RIPE: CA3348-RIPE | www.oisec.net
cliff@oisec.net | 6BONE: CA2-6BONE | icq 18461740
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:57    [W:0.116 / U:2.256 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site