lkml.org 
[lkml]   [2005]   [Aug]   [30]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: Very strange Marvell/Yukon Gigabit NIC networking problems

> Can you test the new skge driver instead? If that
> one is broken then we

Tested , not broken, working now but the same problem,
that is if I reboot to winXP or 2.6.12, 2.6.11, the
NIC is unusaeble. In XP it always says link is down,
or media disconnected (from ipconfig command output in
XP)
is it because the firmware of NIC has changed or any
reason?


I noticed warning messages only with 2.6.13

PCI: Failed to allocate mem resource #10:2000000@0 for
0000:02:01.0

and modem device in 2.6.13 IRQ is disabled.

ACPI: PCI Interrupt Link [LKMO] enabled at IRQ 20
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:06.1[B] -> Link [LKMO] ->
GSI 20 (level, low) -> IRQ
17
ACPI: PCI interrupt for device 0000:00:06.1 disabled

not sure if it gives more information.

skge addr 0xfeaf8000 irq 19 chip Yukon-Lite rev 9
skge eth0: addr 00:11:d8:f2:1f:18
ACPI: PCI Interrupt 0000:02:01.0[A] -> Link [LNKB] ->
GSI 18 (level, low) -> IRQ
16
Yenta: CardBus bridge found at 0000:02:01.0
[1043:1987]
skge eth0: enabling interface

skge eth0: Link is up at 10 Mbps, half duplex, flow
control none

Not sure how can I restore this thing back to normal
(sigh)

Thanks

> probably have more chance of getting it fixed :)
>
> Thanks,
> Daniel
>


S.KIEU

Send instant messages to your online friends http://au.messenger.yahoo.com
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-08-30 12:55    [W:0.105 / U:21.176 seconds]
©2003-2017 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site