lkml.org 
[lkml]   [2001]   [May]   [6]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: 8139too bug in 2.4.4 (2.4.3?) & VIA 686a

It seem that I have resolved the problem. Yes, I've read 8139too.txt and
I thought to recheck my kernel 2.4.4 configuration.
It looked this:
CONFIG_NET_ETHERNET=y
CONFIG_NET_PCI=y
CONFIG_8139TOO=m
CONFIG_8139TOO_PIO=m
CONFIG_8139TOO_TUNE_TWISTER=y
CONFIG_8139TOO_8129=m

Then, I've disabled PIO, and older RTl...
Looked like this:
CONFIG_NET_ETHERNET=y

CONFIG_NET_PCI=y

# CONFIG_8139TOO_PIO is not set

CONFIG_8139TOO=m

CONFIG_8139TOO_TUNE_TWISTER=y

# CONFIG_8139TOO_8129 is not set



And... Yeah, It works.
The ifconfig is:
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:E0:29:9A:CB:62
inet addr:192.168.0.1 Bcast:192.168.0.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:782 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:858 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:100
RX bytes:72449 (70.7 Kb) TX bytes:1078928 (1.0 Mb)
Interrupt:11 Base address:0xc000

Problem resolved. :)

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:52    [W:0.040 / U:2.388 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site