lkml.org 
[lkml]   [2001]   [May]   [16]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectTransmit time out on eth1 (rtl8139) / dirty entry in queue [again]
hi,

this old problem I had been faced with had been solved with 2.4.3-ac13/14,
but now with kernel 2.4.4-ac9 and all other 2.4.4-acx it came up again.
It's a Realtek 8139C chip on a AT2500 (allied telesyn or sumpin like that)

Instead the former

Apr 24 16:16:57 bello kernel: eth1: Setting half-duplex based on
auto-negotiated partner ability 0000.

I have now an unconnected cable which is not the fact:)

May 16 15:20:26 bello kernel: eth1: media is unconnected, link down, or
incompatible connection
May 16 15:20:44 bello kernel: NETDEV WATCHDOG: eth1: transmit timed out
May 16 15:20:44 bello kernel: eth1: Tx queue start entry 783 dirty
entry 779.
May 16 15:20:44 bello kernel: eth1: Tx descriptor 0 is 00002000.
May 16 15:20:44 bello kernel: eth1: Tx descriptor 1 is 00002000.
May 16 15:20:44 bello kernel: eth1: Tx descriptor 2 is 00002000.
May 16 15:20:44 bello kernel: eth1: Tx descriptor 3 is 00002000. (queue
head)
May 16 15:20:44 bello kernel: eth1: media is unconnected, link down, or
incompatible connection

Could I adjust some values, like tx buffer to get it to work?
Please excuse my unscientific nature.
I can as well supply any more information about the scenario...

Regards,
Axel Siebenwirth

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:53    [W:0.026 / U:0.112 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site