lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Nov]   [27]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [Fwd: Re: OOPS in agpgart (2.4.13, 2.4.15pre7)]
On Mon, 26 Nov 2001 23:16:33 +0100
Didier Moens <moensd@xs4all.be> wrote:

> Dear Robert, Nicolas, Stephan, :)
>
> I got two patches :
>
>
> 1. From Stephan, to test whether my assumption about the secondary
> device was right :
>
> Stephan wrote :
>
> But if you want you can check that out pretty simple: just add a "break"
> right
> after the case :
>
> case PCI_DEVICE_ID_INTEL_830_M_0:
> ---> break;
>
> i810_dev = pci_find_device(PCI_VENDOR_ID_INTEL,
>
>
> This patch left me with a loaded agpgart, and accelerated X (DRM/DRI).
> The acceleration is still not up to par with an ATI Mobility-128 (30%
> lower, while it should be at least 200% faster), but I suspect an X
> CVS-problem here.
>
> Quitting and restarting X leaves me with a locked black screen.

Can you provide the output provided by the agp module at load time, please?
This mini-patch of mine should indeed be technically sufficient. Of course I
will provide a "real-world" patch working for all i830 agp-chipsets (M or MG)
as soon as it is clear, that the detection still works.
I am a bit bothered by your X setup. Can you stabilize this somehow? Maybe
using some known-to-work (older) X version for your graphics card.

It looks solvable.

Regards,
Stephan

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:13    [W:0.098 / U:6.136 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site