lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Oct]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: More on the 760MP
On Tue, 9 Oct 2001, German Gomez Garcia wrote:
> On Tue, 9 Oct 2001, Dan Hollis wrote:
> > On Tue, 9 Oct 2001, German Gomez Garcia wrote:
> > > it appears in the /proc/cmdline that message stills apears.
> > > Also I'm unable to get correct readings with lm_sensors (CVS), I've been
> > > enable to detect the w83781d chip using the i2c-amd756 SMbus but half of
> > > the times the kernel hangs up when loading this module.
> > 1) You need to enable ACPI in bios for sensors to work.
> What about the kernel? must I enable it there too?

No. You don't need it in kernel.

> > 2) There's a bug in w83781d driver which causes the hang:
> > http://www2.lm-sensors.nu/~lm78/readticket.cgi?ticket=670
> > The fix described at the bottom does work for me.
> Yes, it also works for me, now I can load the w83781d and I get
> the wrong results, the same that I get if I use motherboard monitor
> under windows, so I suppose it has something to do with the Tiger MP
> itself.

The CPU temperatures use thermal diode of different type than the default,
you must change it through proc or sensors.conf. Also I believe there is a
temperature offset.

-Dan
--
[-] Omae no subete no kichi wa ore no mono da. [-]

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:05    [W:0.050 / U:12.540 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site