lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Date
Subjectreset/reboot with test8 and above
Hello!

I know this may not be the right place but I tried in a lot of
different places:

Following problem: I have a nvidia card, the nvidia drivers 0.9-5
an ALi MoBo (P5A-B).

I have test7 running wonderful.

When I start X under test8 - test9-pre7 it reboots immediately.

Nothing in the logfiles, like a hard reset.

I tried the following things:
* compiled the nvidia_kernel with all the options for turning of
agp 2x/4x, SBA, FW
* installed the ALi patches for test7/test8 from #nvidia ice-dcc

but it was always the same.

I looked into the test8-patch but didn't find any changes to agp-support.

Does anybody have an idea what can be the source of these reboots?

Please Cc: me any answer since I am not subscribed to the list, thanks a lot!

Best wishes
Norbert

--
ciao
norb

+-------------------------------------------------------------------+
| Norbert Preining http://www.logic.at/people/preining |
| University of Technology Vienna, Austria preining@logic.at |
| DSA: 0x09C5B094 (RSA: 0xCF1FA165) mail subject: get [DSA|RSA]-key |
+-------------------------------------------------------------------+
[unhandled content-type:application/pgp-signature]
\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:39    [W:0.036 / U:3.188 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site