lkml.org 
[lkml]   [2020]   [Mar]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Date
SubjectRe: [PATCH net] ipv6: don't auto-add link-local address to lag ports
On Wed, Mar 18, 2020 at 2:02 PM Eric Dumazet <eric.dumazet@gmail.com> wrote:
>
> On 3/18/20 7:06 AM, Jarod Wilson wrote:
> > Bonding slave and team port devices should not have link-local addresses
> > automatically added to them, as it can interfere with openvswitch being
> > able to properly add tc ingress.
> >
> > Reported-by: Moshe Levi <moshele@mellanox.com>
> > CC: Marcelo Ricardo Leitner <mleitner@redhat.com>
> > CC: netdev@vger.kernel.org
> > Signed-off-by: Jarod Wilson <jarod@redhat.com>
>
>
> This does not look a net candidate to me, unless the bug has been added recently ?
>
> The absence of Fixes: tag is a red flag for a net submission.
>
> By adding a Fixes: tag, you are doing us a favor, please.

Yeah, wasn't entirely sure on this one. It fixes a problem, but it's
not exactly a new one. A quick look at git history suggests this might
actually be something that technically pre-dates the move to git in
2005, but only really became a problem with some additional far more
recent infrastructure (tc and friends). I can resubmit it as net-next
if that's preferred.

--
Jarod Wilson
jarod@redhat.com

\
 
 \ /
  Last update: 2020-03-18 19:35    [W:0.055 / U:2.756 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site