lkml.org 
[lkml]   [2020]   [Mar]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: snd_hda_intel/sst-acpi sound breakage on suspend/resume since 5.6-rc1
On Wed, Mar 18, 2020 at 09:43:54PM +0100, Cezary Rojewski wrote:
> On 2020-03-18 20:22, Dominik Brodowski wrote:
> > On Wed, Mar 18, 2020 at 07:27:58PM +0100, Cezary Rojewski wrote:
>
> > >
> > > Due to pandemic I'm working remotely and right now won't be able to test
> > > audio quality so focusing on the stream==NULL issue. And thus we got to help
> > > each other out : )
> >
> > Sure, and thanks for taking a look at this!
> >
> > > Could you verify issue reproduces on 5.6.0-rc1 on your machine?
> >
> > It reproduces on 5.6.0-rc1 + i915-bugfix. I'm trying to bisect it further in
> > the background, but that may take quite some time.
> >
>
> Could you checkout v5.6-rc1 with following commit reverted:
> ASoC: Intel: broadwell: change cpu_dai and platform components for SOF
>
> For my working v5.6-rc1 commit id is:
> 64df6afa0dab5eda95cc4cc2269e3d4e83b6b6ce.

Hm, no joy -- after suspend/resume, no sound at first, and if I twiggle some
options with pulseaudio, I get garbled output (even when using

aplay -f S16_LE -r 44100 -c 2 --device="sysdefault:CARD=broadwellrt286"

). Will try to bisect further the next days.

Thanks,
Dominik

\
 
 \ /
  Last update: 2020-03-18 22:53    [W:0.079 / U:2.488 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site