lkml.org 
[lkml]   [2018]   [Mar]   [8]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [PATCH 4.4 16/34] led: core: Fix brightness setting when setting delay_off=0
On Wed, Mar 07, 2018 at 09:39:08PM +0100, Jacek Anaszewski wrote:
> Hi Ben,
>
> On 03/07/2018 04:32 PM, Ben Hutchings wrote:
> > On Fri, 2018-03-02 at 09:51 +0100, Greg Kroah-Hartman wrote:
> >> 4.4-stable review patch. If anyone has any objections, please let me
> >> know.
> >>
> >> ------------------
> >>
> >> From: Matthieu CASTET <matthieu.castet@parrot.com>
> >>
> >>
> >> [ Upstream commit 2b83ff96f51d0b039c4561b9f95c824d7bddb85c ]
> >>
> >> With the current code, the following sequence won't work :
> >> echo timer > trigger
> >>
> >> echo 0 > delay_off
> >> * at this point we call
> >> ** led_delay_off_store
> >> ** led_blink_set
> > [...]
> >
> > The commit message got cut truncated here, which resulted in addresses
> > being omitted when it was sent out for review. The upstream commit
> > message refers to a LED_BLINK_SW flag which is not used in 4.4. So
> > this fix probably isn't needed, though I can't tell whether it does any
> > harm.
>
> We discussed it in [0]. This patch is not needed for 4.4 and what's
> more more it is harmful. It introduces a bug, fixed in [1].
>
> [0] https://lkml.org/lkml/2018/2/6/726
> [1[ https://patchwork.kernel.org/patch/10253933/

So, did I mess something up here? Am I missing some patch that I need
to apply, or do I need to revert something?

confused,

greg k-h

\
 
 \ /
  Last update: 2018-03-08 18:24    [W:0.063 / U:1.232 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site