lkml.org 
[lkml]   [2018]   [Nov]   [27]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectDolgozói juttatások
Kedves Hölgyem/Uram!

2019 januárjától szinte minden béren kívüli juttatás jövedelemként fog adózni (kivételt képez ez alól a SZÉP kártya). A változások ellenére a vállalatok több mint 55%-a meg kívánja tartani a dolgozói juttatások nettó összegét, magára vállalva ezzel a megemelkedett adóterheket.

Juttatási kártyáink segítségével 2019-ben a munkáltatók lefedhetik szinte az összes jelenleg használt béren kívüli juttatást, miközben munkavállalóik élvezhetik az akár korlátlan felhasználás lehetőségét. A SZÉP kártyától eltérően a mi kártyáinkkal olyan mindennapos költségek fedezhetőek mint például élelmiszer vásárlás, egészségügyi ellátás, ruházat, elektronika, üzemanyagköltség, közműdíj, sőt, akár még készpénzfelvételre is alkalmasak.

Ez az egyetlen olyan juttatási kártya a magyar piacon, melyet minden hazai POS terminál elfogad, ezzel biztosítva a kártya széles körű felhasználhatóságát.

Szívesen bemutatom Önnek, milyen további előnyökkel jár kártyáink dolgozói juttatásként történő alkalmazása, és részletes tájékoztatást adok a kártyák felhasználási lehetőségeiről – kérem jelezze ez iránti igényét.


László Péter
Menedzser

\
 
 \ /
  Last update: 2018-11-27 10:08    [W:0.034 / U:0.884 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site