lkml.org 
[lkml]   [2015]   [Dec]   [10]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: Domain faults when CONFIG_CPU_SW_DOMAIN_PAN is enabled
On Thu, Dec 10, 2015 at 03:29:37PM +0000, Peter Rosin wrote:
> Russell King wrote:
> > On Thu, Dec 03, 2015 at 09:37:51PM +0000, Peter Rosin wrote:
> > > I took both patches for a quick spin (a dozen boots and one hour uptime
> > > after that for each patch) and no incidents. I have not gathered data,
> > > but the crash on boot feels like it's quite a bit above 50% when there
> > > is a problem so this feels good (I used 5 clean reboots when I bisected
> > > and that worked).
> > >
> > > Reported-by: Peter Rosin <peda@axentia.se>
> > > Tested-by: Peter Rosin <peda@axentia.se>
> > >
> > > (and please don't forget to cc stable)
> >
> > I've decided to do a more in-depth fix, so that we also solve the issue
> > that when we schedule in these down_read()s, we don't leak the permissive
> > domain register setting into the switched-to context.
> >
> > Can you test this patch please? Thanks.
>
> Still looking good.

Does that mean I can add your reported and tested-by to this latest
patch?

Thanks.

--
RMK's Patch system: http://www.arm.linux.org.uk/developer/patches/
FTTC broadband for 0.8mile line: currently at 9.6Mbps down 400kbps up
according to speedtest.net.


\
 
 \ /
  Last update: 2015-12-10 17:41    [W:0.057 / U:38.932 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site