lkml.org 
[lkml]   [2012]   [Apr]   [20]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: "udevadm info --attribute-walk --path=/block/sda" doesn't show parents
    On 04/18/2012 03:42 PM, Chris Friesen wrote:
    >
    > I have a 2.6.34.10-based kernel with udev-161 (also tested with udevadm from udev-173).
    >
    > When I run "udevadm info --attribute-walk --path=/block/sda" it just shows the device
    > itself, and doesn't walk the whole chain showing the parents.
    >
    > Is there anything I can do, or am I caught with a kernel that isn't properly supported?
    > I'm not subscribed to the hotplug list, so cc'ing me would be appreciated.
    >
    >
    > I don't know what's causing the problem, but I find it suspicious that /sys/block/sda
    > is a directory rather than a symlink like it is on my 2.6.35.14 laptop. I'm poking
    > around in the udevadm code now.
    >
    >
    > Some possibly-useful information:

    I forgot to include this....this might be useful as well:

    root@typhoon-base-unit0:/root> udevadm info -q path -n /dev/sda
    /block/sda



    For comparison, on my 2.6.35.14 laptop I get:


    [cfriesen@blah log]$ udevadm info -q path -n /dev/sda
    /devices/pci0000:00/0000:00:1f.2/host0/target0:0:0/0:0:0:0/block/sda


    --
    Chris Friesen
    Software Developer
    GENBAND
    chris.friesen@genband.com
    www.genband.com


    \
     
     \ /
      Last update: 2012-04-20 09:05    [W:0.024 / U:91.540 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site