lkml.org 
[lkml]   [2012]   [Jan]   [11]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: [Bug 41722] Clevo M5X0JE hangs in ACPI init
    On Wed, Jan 11, 2012 at 05:05:44AM -0200, Rogério Brito wrote:
    > Hi, Bjorn.
    >
    > 2012/1/10 Bjorn Helgaas <bhelgaas@google.com>:
    > > On Mon, Jan 9, 2012 at 7:41 PM, Rogério Brito <rbrito@ime.usp.br> wrote:
    > >
    > >> Please, note that this boot log was taken with the patch that I
    > >> e-mailed earlier (i.e., the one that makes things work). If you want
    > >> me to send a log with a vanilla kernel, just let me know and I will
    > >> grab more information.
    > >
    > > I'd definitely be interested in a log with a vanilla kernel.
    >
    > Sure, here you go:
    >
    > http://www.ime.usp.br/~rbrito/linux/clevo/boot-with-vanilla-3.2.m4v
    >

    I cannot tell what exactly is the problem, but looks like the transparent
    bridge gets assigned a positive-decoded address, which seems to create some
    conflict later somehow..

    RP

    --
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2012-01-11 11:47    [W:0.023 / U:149.648 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site