lkml.org 
[lkml]   [2011]   [Apr]   [25]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Date
SubjectRE: [Regression?] Removed regulator support in ehci-omap
> -----Original Message-----
> From: Steve Sakoman [mailto:sakoman@gmail.com]
> Sent: Monday, April 25, 2011 7:46 PM
> To: Alan Ott
> Cc: Keshava Munegowda; Dmitry Artamonow; Steve Calfee; Felipe Balbi;
linux-usb@vger.kernel.org;
> linux-omap@vger.kernel.org; linux-kernel@vger.kernel.org
> Subject: Re: [Regression?] Removed regulator support in ehci-omap
>
> On Mon, Apr 25, 2011 at 7:11 AM, Alan Ott <alan@signal11.us> wrote:
> > On 04/24/2011 02:37 AM, Keshava Munegowda wrote:
> >>> -----Original Message-----
> >>> From: Alan Ott [mailto:alan@signal11.us]
> >>> Sent: Friday, April 22, 2011 6:41 AM
> >>> To: Keshava Munegowda
> >>> Cc: Dmitry Artamonow; Steve Sakoman; Steve Calfee; Felipe Balbi;
> >> linux-usb@vger.kernel.org; linux-
> >>> omap@vger.kernel.org; linux-kernel@vger.kernel.org
> >>> Subject: Re: [Regression?] Removed regulator support in ehci-omap
> >>>
> >>> On 04/12/2011 12:20 PM, Keshava Munegowda wrote:
> >>>>> Ah, so EHCI/OHCI common code was moved into drivers/mfd... Good.
> >>>>> But seems regulators support was lost somewhere during transition
-
> >> the
> >>>>> only mentioning about regulators in omap-usb-host.c is "#include"
:
> >>>>>
> >>>>> mad@macmini:~/kernel-hack/linux-2.6(master)$ grep -i regulator
> >>>> drivers/mfd/omap-usb-host.c
> >>>> Thanks ! I will add some time next week!
> >>> I have confirmed this on my BeagleBoard-xM. 2.6.38 works, but the
> >>> 2.6.39-rc4+ head from yesterday did not. It seems that the regulator
> >>> does not turn the power on for the USB hub which the ethernet is
> >>> attached to.
> >>>
> >>> I connected this issue to bug 33092 in bugzilla[1].
> >>>
> >>> Alan.
> >>>
> >>> [1] https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=33092
> >> I have posted the patches on April 22, 2011.
> >> If possible I request you to test this.
> >
> > Hi Keshava,
> >
> > If you mean this patch[1], then I tested it against the head and it
> > didn't fix my problem. I couldn't convince myself that your patch was
> > supposed to be the whole fix to my problem (since it wasn't mentioned
on
> > this thread) so I didn't reply with my findings. Sorry about that.
>
> Same here. The real issue (at least for Overo) turned out to be:
>
> https://lkml.org/lkml/2011/4/14/45
>
> Steve

But, I was not aware of the fix of the link:
https://lkml.org/lkml/2011/4/14/45
Sorry for this.
Same fix works for beagle-XM and I have tested this.


\
 
 \ /
  Last update: 2011-04-25 18:45    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans