lkml.org 
[lkml]   [2011]   [Mar]   [27]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [Bug #28562] [BUG] usb problems in .38-rc3+
On Sun, 27 Mar 2011 22:27:34 +0200 (CEST)
"Rafael J. Wysocki" <rjw@sisk.pl> wrote:

> Bug-Entry : http://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=28562
> Subject : [BUG] usb problems in .38-rc3+
> Submitter : Ed Tomlinson <edt@aei.ca>
> Date : 2011-02-05 19:17 (51 days old)
> Message-ID : <201102051417.58953.edt@aei.ca>
> References : http://marc.info/?l=linux-kernel&m=129693391417607&w=2
>

From the original report:

[108495.369056] usb 5-1: new full speed USB device using ohci_hcd and address 3
[108495.573077] usb 5-1: New USB device found, idVendor=0a12, idProduct=0001
[108495.580099] usb 5-1: New USB device strings: Mfr=0, Product=0, SerialNumber=0
[108652.971977] usb 5-1: USB disconnect, address 3
[108652.972718] btusb_bulk_complete: hci0 urb ffff8800684e99c0 failed to resubmit (19)
[108652.973725] btusb_bulk_complete: hci0 urb ffff8800684e9c00 failed to resubmit (19)
[108652.974707] btusb_intr_complete: hci0 urb ffff8800684e9840 failed to resubmit (19)
[108653.001690] btusb_send_frame: hci0 urb ffff8800bb42a240 submission failed
[108657.007541] usb 2-4.7: new full speed USB device using ehci_hcd and address 8
[108657.147736] usb 2-4.7: New USB device found, idVendor=0a12, idProduct=0001
[108657.154954] usb 2-4.7: New USB device strings: Mfr=0, Product=0, SerialNumber=0
I just noticed this: the device is claimed by OHCI, then ~150 seconds later(!)
it disconnects and then gets claimed by EHCI, presumably while it's in use.


\
 
 \ /
  Last update: 2011-03-28 03:03    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans