lkml.org 
[lkml]   [2010]   [Sep]   [7]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
SubjectFwd: anyone can help me about nand_get_flash_type
From
Anyone can help me with this problem? even some ideas how to debug and
find the problem? Thank you!


---------- Forwarded message ----------
From: Tony Wan <visual2me@gmail.com>
Date: Wed, Aug 25, 2010 at 5:36 PM
Subject: anyone can help me about nand_get_flash_type
To: linux-mtd@lists.infradead.org


Hi there,

I got an ARM device from Marvell with a NAND rom, running Linux
2.6.22.18. These days I'm working on upgrading the kernel to 2.6.31.8.
After the upgrade, all devices work well except the NAND rom. I found
it's because that the device and manufacturer IDs cannot be retrieved
correctly in nand_get_flash_type.  In 2.6.22.18, the IDs can be
retrieved as expected; but in 2.6.31.8, the IDs always be 0, which
leads to an error in nand_scan.

I'm a definitely newbie with MTD, and currently have no idea about the
problem. Except IO_ADDR_R & IO_ADDR_W are remapped to different
addresses, I can't find any differences between the 2 versions from
the system log -- may it be the reason? Anyone can give me some tips
about this problem -- how to fix it or how to debug? Any suggestions
will be appreciated.

--
Best regards,
Tony Wan



--
Best regards,
Tony Wan
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2010-09-07 08:41    [W:0.044 / U:1.852 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site