lkml.org 
[lkml]   [2010]   [Jan]   [27]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: [Bug #14670] i915: playing video via XVideo extension makes the screen flicker
From
Date
Am Mittwoch, den 27.01.2010, 09:59 -0800 schrieb Jesse Barnes:
> On Sun, 24 Jan 2010 23:22:54 +0100 (CET)
> "Rafael J. Wysocki" <rjw@sisk.pl> wrote:
>
> > This message has been generated automatically as a part of a report
> > of regressions introduced between 2.6.31 and 2.6.32.
> >
> > The following bug entry is on the current list of known regressions
> > introduced between 2.6.31 and 2.6.32. Please verify if it still should
> > be listed and let me know (either way).
> >
> >
> > Bug-Entry : http://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=14670
> > Subject : i915: playing video via XVideo extension makes the screen flicker
> > Submitter : Thomas Meyer <thomas@m3y3r.de>
> > Date : 2009-11-23 13:15 (63 days old)
> > First-Bad-Commit: http://git.kernel.org/?p=linux/kernel/git/torvalds/linux-2.6.git;a=commit;h=b42d4c5c6a872815d711e5d51a600f5122c38eee
> > References : http://lkml.org/lkml/2010/1/11/150
> >
>
> this one may also be fixed by David's patch if -rc5 doesn't already fix
> it.

Still see this error with -rc5. But I guess this is very likely an
ACPI/BIOS error. I have an Acer 1810T (1410T in US of A) with BIOS
version 3302. Can someone with the same hardware but different (i.e.
newer BIOS version - version 3303) confirm this bug?

When the flickering occurs, switching VTs back and forth makes the
problem go away!

greets
thomas




\
 
 \ /
  Last update: 2010-01-27 23:15    [W:0.067 / U:3.636 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site