[lkml]   [2009]   [Apr]   [22]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: [PATCH v2 fixed] e100: do not go D3 in shutdown unless system is powering off
    On Tue, Apr 21, 2009 at 10:46:19PM -0700, Jeff Kirsher wrote:
    > On Tue, Apr 21, 2009 at 9:38 PM, Thadeu Lima de Souza Cascardo
    > <> wrote:
    > > After experimenting with kexec with the last merges after 2.6.29, I've
    > > had some problems when probing e100. It would not read the eeprom. After
    > > some bisects, I realized this has been like that since forever (at least
    > > 2.6.18). The problem is that shutdown is doing the same thing that
    > > suspend does and puts the device in D3 state. I couldn't find a way to
    > > get the device back to a sane state in the probe function. So, based on
    > > some similar patches from Rafael J. Wysocki for e1000, e1000e and ixgbe,
    > > I wrote this one for e100.
    > >
    > > Signed-off-by: Thadeu Lima de Souza Cascardo <>
    > > ---
    > Thanks, I will add it to my queue of patches for e100.
    > Also, just FYI, Auke is no longer a maintainer for
    > e100/e1000/e1000e/igb/ixgb/ixgbe devices, so I have removed him from
    > the thread.
    > --
    > Cheers,
    > Jeff

    Perhaps, Rafael should be mentioned in a Reviewed-by? As well as you if
    you did review it? I guess a Tested-by and Reported-by me is overkill,
    right? :-)
    [unhandled content-type:application/pgp-signature]
     \ /
      Last update: 2009-04-22 21:41    [W:0.023 / U:4.132 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site