lkml.org 
[lkml]   [2009]   [Mar]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: [BUG] Loading both ehci-hcd and uhci-hcd drivers causes my printer to fail
From
Date
On Mon, 2009-03-09 at 10:53 -0400, Alan Stern wrote:
> On Mon, 9 Mar 2009, Maxim Levitsky wrote:
>
> > Sorry, sorry, sorry.
> >
> > is was the CONFIG_USB_EHCI_TT_NEWSCHED that did it.
> > I confused both options, without the above option printer works
> > flawlessly.
>
> Is your printer connected directly to the computer, or does it go
> through a hub? (If it is connected directly then EHCI_TT_NEWSCHED
> should not affect it at all.)
>
> If it does go through a hub, does it behave better when you attach it
> directly?
>
> Alan Stern
>
No, it is connected directly.
Just tried 'bad' driver, and firmware upload failed

Do you mean that CONFIG_USB_EHCI_TT_NEWSCHED doesn't affect the driver
at all when no hub is presented?

Btw, at least according to lsusb -t, there are no internal hubs in the
printer.


But it can be a coincidence, it seems that with 'bad' driver printer
works 'better' to as it failed back few days ago much more often, maybe
cable is bad, don't know, but according to the web these printers
1018/1020.. have usb problems, there is even a readme for that in
foo2zjz

I try to use the 'good' driver
(without CONFIG_USB_EHCI_TT_NEWSCHED) for some time.


Best regards,
Maxim Levitsky



\
 
 \ /
  Last update: 2009-03-09 17:01    [W:0.045 / U:2.316 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site