[lkml]   [2009]   [Mar]   [3]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: hid-dummy.ko Input/output error -- causing huge delays
    On Tue, Mar 3, 2009 at 4:07 PM, Luis R. Rodriguez <> wrote:
    > On Tue, Mar 3, 2009 at 3:43 AM, Jiri Slaby <> wrote:
    >> On 3.3.2009 02:51, Luis R. Rodriguez wrote:
    >>> On Mon, Mar 2, 2009 at 5:37 PM, Luis R. Rodriguez<>
    >>>  wrote:
    >>>> FATAL: Error inserting hid_dummy
    >>>> (/lib/modules/2.6.29-rc6-wl/kernel/drivers/hid/hid-dummy.ko):
    >>>> Input/output error
    >>>> I remember reading a thread where you said this was non-fatal and that
    >>>> hid-dummy.ko would go away. On my system, every now in a blue moon the
    >>>> above causes a huge delay during the bootup sequence. I'm talking
    >>>> about a full 1-2 minute delay. Why is the delay so sporadic?
    >>> s/once in a blue moon/often/
    >>> as it seems I get this now upon every reboot.
    >> So I suppose the problem goes away, when you change -EIO to 0 in
    >> drivers/hid/hid-dummy.c
    > Yeap.

    Well now I see FC10 say its starting udev and it just sits there
    waiting for the same period of time so maybe it was that (?). But at
    the console the hid-dummy is not the last message I see now, but I
    guess I wouldn't because it returns 0 now huh.

    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    More majordomo info at
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2009-03-04 02:41    [W:0.031 / U:6.072 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site