lkml.org 
[lkml]   [2009]   [Mar]   [21]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subjectiwl3945: Error sending REPLY_TX_PWR_TABLE_CMD: time out after 500ms
Hello,

I get this error consistently with all the recent kernels:
[ 338.476057] iwl3945: Error sending REPLY_TX_PWR_TABLE_CMD: time out after 500ms.
[ 458.976089] iwl3945: Error sending REPLY_TX_PWR_TABLE_CMD: time out after 500ms.
[ 598.885036] iwl3945: Microcode SW error detected. Restarting 0x82000008.
[ 598.885050] iwl3945: Error Reply type 0x00000005 cmd REPLY_TX (0x1C) seq 0x02AC ser 0x0000004E
[ 601.869319] iwl3945: Can't stop Rx DMA.
then the wifi connection becomes useless and I have to re-associate to
the AP or sometimes to unload and reload the module to get my connection
back.

The above is on 2.6.29-rc8 but I get it since 2.6.28 (apologies for not
reporting it earlier). Both my thinkpad x60s and my vaio sz72b are
affected.
Reproducing it is very easy, I just need to download even a small file.

After reading some older bug submissions I rebuilt the driver with debug
support and loaded it with debug=0x43fff, the log is here:
http://kamineko.org/kernel/kern.log
The beginning of the log is 2.6.28 with no debug, then you can see a
reboot and the module loaded with the debug option on 2.6.29-rc8.

Is this a known problem? Is there any other information I can provide to
help fixing it?

Thanks
--
mattia
:wq!


\
 
 \ /
  Last update: 2009-03-21 07:53    [W:0.060 / U:4.484 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site