lkml.org 
[lkml]   [2009]   [Feb]   [8]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [Bug #12496] swsusp cannot find resume device (sometimes)
On Sun, Feb 08, 2009 at 04:38:17PM -0800, Arjan van de Ven wrote:
> On Sun, 8 Feb 2009 20:21:39 +0100 (CET)
> "Rafael J. Wysocki" <rjw@sisk.pl> wrote:
>
> > This message has been generated automatically as a part of a report
> > of recent regressions.
> >
> > The following bug entry is on the current list of known regressions
> > from 2.6.28. Please verify if it still should be listed and let me
> > know (either way).
> >
> >
> > Bug-Entry : http://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=12496
> > Subject : swsusp cannot find resume device (sometimes)
> > Submitter : Rafael J. Wysocki <rjw@sisk.pl>
> > Date : 2009-01-09 12:24 (31 days old)
> > References :
> > http://marc.info/?l=linux-kernel&m=123150395731165&w=4
> > Handled-By : Arjan van de Ven <arjan@infradead.org>
> > Patch :
> > http://marc.info/?l=linux-kernel&m=123156441218358&w=4
> > http://marc.info/?t=123156453100002&r=1&w=4
> >
> >
>
> the patches are in -mm waiting for gregkh to pick them up and push...

Ok, I'm totally confused now, care to point out exactly which ones I
should be picking up and pushing?

thanks,

greg "i'm slow, humor me" k-h


\
 
 \ /
  Last update: 2009-02-09 03:35    [W:0.090 / U:0.756 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site