[lkml]   [2009]   [Jan]   [21]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: e1000e regression (interface hang) with latest -git
    > * Ingo Molnar <> wrote:
    > > The same point remains though: it worked before (and works fine with a
    > > distro kernel, 2.6.28-0.140.rc9.git1.fc11.x86_64) and doesnt work with
    > > latest -git.
    > >
    > > I'll capture some debug data and send it to you.
    > find attached the debug data:
    > ethtool.dump.eth0.before
    > ethtool.dump.eth0.after
    > ethtool.dump.eth0.after2
    > boot.log
    > config
    > the 'before' dump is before the hang, shortly after bootup. It also
    > includes 'ifconfig eth0' output.
    > the 'after' dump is after the hang - while the interface is hung.
    > 'after2' dump is after a 'service network restart' - which brought the
    > interface back.
    > Note if i wait long enough (half an hour or so), then not even 'service
    > network restart' will bring back the device.
    > The kernel i tested is: v2.6.29-rc2-13-gf3b8436

    As Bruce stated, this is an igb issue, not e1000e. From your boot.log:

    igb: eth0 NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: RX/TX
    igb: eth0 NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: RX/TX

    One other piece of info (in addition to what Bruce requested) that would
    be useful is after you've done ifconfig eht0 up, cat /proc/interrupts |
    grep eth0 and send that output (I want to see your MSI-X configuration).

    -PJ Waskiewicz

     \ /
      Last update: 2009-01-21 19:15    [W:0.042 / U:22.104 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site