lkml.org 
[lkml]   [2009]   [Jan]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: libusb broken on 2.6.28 x86_64 ?
    On Fri, Jan 02, 2009 at 02:51:13AM -0500, Mark Lord wrote:
    > Greg KH wrote:
    >> On Fri, Jan 02, 2009 at 02:01:21AM -0500, Mark Lord wrote:
    >>> Mark Lord wrote:
    > ..
    >>> Mmm.. broken only for 64-bit userspace, it seems.
    >>>
    >>> I've recompiled the same app against 32-bit libs,
    >>> and it works just fine on that 64-bit system,
    >>> as well as on 32-bit systems.
    >>>
    >>> But not when compiled for pure 64-bit operation on a 64-bit system.
    > ..
    >> Which version of libusb, a new one was just released a few weeks ago
    >> that fixes a lot of problems reported in the older libusb versions, and
    >> made things much faster to boot. You might want to check it out.
    > ..
    >
    > This is with libusb-0.1-4, which has been working fine with all prior
    > kernels,
    > including the 2.6.27.xx series.
    >
    > Userspace stuff like this is not supposed to be broken from kernel to
    > kernel.

    No it shouldn't, I was thinking this was the first time you had tried
    such a thing (64bit userspace apps.)

    If using 2.6.27 works, then we need to fix this.

    thanks,

    greg k-h


    \
     
     \ /
      Last update: 2009-01-02 09:03    [W:0.021 / U:68.608 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site