lkml.org 
[lkml]   [2008]   [Jun]   [30]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [Xen-devel] Re: [PATCH 00 of 36] x86/paravirt: groundwork for 64-bit Xen support

* Jeremy Fitzhardinge <jeremy@goop.org> wrote:

>> -tip auto-testing found pagetable corruption (CPA self-test failure):
>>
>> [ 32.956015] CPA self-test:
>> [ 32.958822] 4k 2048 large 508 gb 0 x 2556[ffff880000000000-ffff88003fe00000] miss 0
>> [ 32.964000] CPA ffff88001d54e000: bad pte 1d4000e3
>> [ 32.968000] CPA ffff88001d54e000: unexpected level 2
>> [ 32.972000] CPA ffff880022c5d000: bad pte 22c000e3
>> [ 32.976000] CPA ffff880022c5d000: unexpected level 2
>> [ 32.980000] CPA ffff8800200ce000: bad pte 200000e3
>> [ 32.984000] CPA ffff8800200ce000: unexpected level 2
>> [ 32.988000] CPA ffff8800210f0000: bad pte 210000e3
>>
>> config and full log can be found at:
>>
>> http://redhat.com/~mingo/misc/config-Mon_Jun_30_11_11_51_CEST_2008.bad
>>
>
> This config doesn't have CONFIG_DEBUG_KERNEL enabled, let alone
> CONFIG_CPA_DEBUG. I've noticed this seems to happen quite a lot:
> there's a disconnect between the log file and the config which is
> supposed to have built the kernel. Is there a bug in your test
> infrastructure?

sometimes the kernel preceding the currently built one is the buggy one.
As i have them saved away, so the right one should be:

http://redhat.com/~mingo/misc/config-Mon_Jun_30_11_03_04_CEST_2008.bad

Ingo


\
 
 \ /
  Last update: 2008-06-30 20:07    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans