lkml.org 
[lkml]   [2007]   [Sep]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: libata not working for sis5533
    Patrizio Bassi ha scritto:
    > Jan Engelhardt ha scritto:
    >> On Sep 8 2007 11:38, Patrizio Bassi wrote:
    >>
    >>> Jan Engelhardt wrote:
    >>>
    >>>> I shall give this a spin too, since I happen to have sis5513.
    >>>>
    >>>> Just booted this fresh ata-enabled system (a matter of mkinitrd).
    It has
    >>>> not exploded yet.
    >>>>
    >>> don't you have the "irq 14" issue?
    >>>
    >> No, does not seem so.
    >>
    >>
    >>> can you post here your .config?
    >>>
    >> http://rafb.net/p/vfTX0966.html
    >>
    >> Maybe it is solved in 2.6.22.3? (I don't remember what your version
    >> was.)
    >>
    >>
    >> Jan
    >>
    >
    > For Alan, libata devs...hope can help debug...
    > this is http://www.patriziobassi.it/downloads/libata_issue.jpg
    >
    > and this is the relative config i'm using
    > http://www.patriziobassi.it/downloads/config
    >
    > Let me know
    >
    > Patrizio

    more debug:

    I tried as suggested with the irqpoll option, i just get a faster panic
    as i don't have the 3 xfermode lines...but always impossibile to boot...

    Patrizio
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2007-09-09 13:39    [W:0.026 / U:28.896 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site