lkml.org 
[lkml]   [2007]   [Nov]   [14]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 2.6.24-rc2-mm1
    On Nov 15, 2007 5:27 AM, Kay Sievers <kay.sievers@vrfy.org> wrote:
    > On Wed, 2007-11-14 at 20:19 +0100, Jiri Kosina wrote:
    > > On Wed, 14 Nov 2007, Kay Sievers wrote:
    > >
    > > > Could it be an init-order problem, where something tries to use the
    > > > block subsystem? Before it is initialized with:
    > > > block/genhd.c :: subsys_initcall(genhd_device_init);
    > > > If that's the case, we have an old bug that nobody noticed with static
    > > > structures, which are zeroed that time, but definitely not properly
    > > > initialized. I'll try to build loop non-modular now, and see if that
    > > > makes the bug appear here.
    >
    > > my .config with which I reproduc this on 2.6.24-rc2-mm1 reliably can be
    > > obtained from http://www.jikos.cz/jikos/junk/.config
    >
    > Hmm, that config doesn't do anything here, and if I make it boot, it
    > does not show the bug.
    >
    > Could you possibly enable kobject debugging and see if that exposes
    > something, maybe something goes wrong with the kset refcount and it gets
    > released while in use.
    >
    Hi,
    I would do that.
    BTW, The bug report as EIP at __list_add with CONFIG_DEBUG_LIST=y

    Regards
    dave
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2007-11-15 02:03    [W:0.023 / U:62.808 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site