lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Jun]   [25]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 2.6.17-mm2 -- drivers/built-in.o: In function `is_pci_dock_device':acpiphp_glue.c:(.text+0x12364): undefined reference to `is_dock_device'
    Should I attach my entire .config file in the future?  It's large enough that
    I try to trim it to avoid bloating people's inboxes.

    Yes, that's right. It is compiled as a module. So this just needs
    a tweaked config rule, right?

    Thanks,
    Miles

    On 6/25/06, Adrian Bunk <bunk@stusta.de> wrote:
    > On Sun, Jun 25, 2006 at 12:56:44PM -0700, Miles Lane wrote:
    > > drivers/built-in.o: In function
    > > `is_pci_dock_device':acpiphp_glue.c:(.text+0x12364): undefined
    > > reference to `is_dock_device'
    > > drivers/built-in.o: In function
    > > `cleanup_bridge':acpiphp_glue.c:(.text+0x12bc4): undefined reference
    > > to `is_dock_device'
    > > :acpiphp_glue.c:(.text+0x12bd3): undefined reference to
    > > `unregister_hotplug_dock_device'
    > > :acpiphp_glue.c:(.text+0x12bdb): undefined reference to
    > > `unregister_dock_notifier'
    > > drivers/built-in.o: In function
    > > `register_slot':acpiphp_glue.c:(.text+0x13ac0): undefined reference to
    > > `is_dock_device'
    > > :acpiphp_glue.c:(.text+0x13cd9): undefined reference to `is_dock_device'
    > > :acpiphp_glue.c:(.text+0x13cf0): undefined reference to
    > > `register_hotplug_dock_device'
    > > :acpiphp_glue.c:(.text+0x13d1d): undefined reference to
    > > `register_dock_notifier'
    > > make: *** [.tmp_vmlinux1] Error 1
    > >
    > > #
    > > # PCI Hotplug Support
    > > #
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI=y
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_FAKE=y
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_COMPAQ=y
    > > # CONFIG_HOTPLUG_PCI_COMPAQ_NVRAM is not set
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_ACPI=y
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_ACPI_IBM=y
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_CPCI=y
    > > # CONFIG_HOTPLUG_PCI_CPCI_ZT5550 is not set
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_CPCI_GENERIC=y
    > > CONFIG_HOTPLUG_PCI_SHPC=y
    > > # CONFIG_HOTPLUG_PCI_SHPC_POLL_EVENT_MODE is not set
    >
    >
    > You hadn't attached your complete .config, but is it correct when I
    > assume you have CONFIG_ACPI_DOCK=m? This would explain the problem.
    >
    >
    > cu
    > Adrian
    >
    > --
    >
    > "Is there not promise of rain?" Ling Tan asked suddenly out
    > of the darkness. There had been need of rain for many days.
    > "Only a promise," Lao Er said.
    > Pearl S. Buck - Dragon Seed
    >
    >
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2006-06-25 22:15    [W:0.023 / U:155.128 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site