lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Mar]   [13]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: Kernel config problem between 2.4.x to 2.6.x!
On 3/13/06, Chris Largret <largret@gmail.com> wrote:
> On Mon, 2006-03-13 at 08:42 -0300, j4K3xBl4sT3r wrote:
>
> > 1. before, the mouse worked fine. now, it doesnt works
> > 2. before, the sound worked. and now, still working, just with ALSA,
> > no OSS support (tested with mpg321 and ogg123 on bash terminal)
> > 3. strangely, the X worked fine after the kernel update, is DRM and
> > AGPGART needed by Xorg?
> > 4. before, the PPPoE connected within the 2 first "." (seconds?). Now,
> > doesnt work, I always get TIMEOUT from PPPoE.
> > 5. the PNPDUMP returns a empty file on the isapnptools (from the
> > compilation, this is the only file that gets fully compiled)
> >
> > This situation happened on the Slackware 10.2, assuming a Kernel
> > Update.
>
> I'm running Slackware 10.2 on my server with the 2.6 kernel. Did you
> remember to chmod +x /etc/rc.d/rc.udev? It is either an issue with /dev
> or an issue with the drivers not being initialized correctly.
>
> --
> Chris Largret <http://daga.dyndns.org>
>
>

doesnt matter executing the rc.udev, I run udevd and udevstart on my
system. and doesnt work =S
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2006-03-14 02:34    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans