lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Nov]   [22]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: USB Mouse does not work, please advice
Hi,
Im using Linux 2.6.13 for PXA270.


I have connected a mouse and the mouse is detected.

When i do dmesg, i get the

usb 1-1: new low speed USB device using pxa27x-ohci and address 10
DEV: registering device: ID = '1-1'
bus usb: add device 1-1
bound device '1-1' to driver 'usb'
DEV: registering device: ID = '1-1:1.0'
bus usb: add device 1-1:1.0
usb: Matched Device 1-1:1.0 with Driver usbhid
input: USB HID v1.10 Mouse [Logitech Optical USB Mouse] on usb-pxa27x-1
bound device '1-1:1.0' to driver 'usbhid'
usb: Bound Device 1-1:1.0 to Driver usbhid

When i do 'cat /proc/bus/input/devices': I get the message


[root@Linux /]#cat /proc/bus/input/devices
I: Bus=0003 Vendor=046d Product=c001 Version=2010
N: Name="Logitech USB Mouse"
P: Phys=usb-pxa27x-1/input0
H: Handlers= event0
B: EV=7
B: KEY=70000 0 0 0 0 0 0 0 0
B: REL=103


The Handler field has only event0, But my mouse is not working?.


If i do cat /dev/input/event0. Im able to see characters when i move
the mouse, Im also getting interrupts.

However, When i run XfbDev and move the mouse, the 'X' mark at the
centre does not move.


Am i missing something?.

Regards,
sriram
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2006-11-22 13:21    [W:0.032 / U:42.216 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site