[lkml]   [2006]   [Jan]   [13]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    Subjectno carrier when using forcedeth on MSI K8N Neo4-F
    I am trying to connect two identical MSI K8N Neo4-F servers with NVIDIA 
    nForce4 gigabit Lan ports. When the two ports are connected together via
    a crossover cable, neither computer is able to detect a carrier on the
    Lan ports and are not able to communicate. When either of the nForce4
    gigabit port is connected to a Lan port on another computer with a
    different Lan hardware or to a port on a switch the forcedeth drivers
    detect a carrier and are able to communicate.

    It appears that the nForce4 Gigabit ports are not generating a carrier.
    Does the nForce4 not provide standard ethernet ports? If they are
    standard ethernet ports, how do I tell forcedeth to generate a carrier?
    Also how do I get forcedeth to run at a Gigabit?

    Thanks for any help,

    Best regards,
    Arne R. van der Heyde

    Summit Instruments Inc.
    2236 N. Cleveland-Massillon Rd.
    Akron, Ohio 44333-1255 USA

    Phone (330)659-3312
    Fax (330)659-3286

    fn:Arne van der Heyde
    n:van der Heyde;Arne
    org:Summit Instruments, Inc.
    adr:;;2236 N Cleveland-Massillon Rd;Akron;OH;44333-1255;USA
    tel;work:(330) 659-3312
    tel;fax:(330) 659-3286

    No virus found in this outgoing message.
    Checked by AVG Free Edition.
    Version: 7.1.371 / Virus Database: 267.14.17/226 - Release Date: 10-Jan-06
     \ /
      Last update: 2006-01-13 19:40    [W:0.021 / U:0.688 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site