lkml.org 
[lkml]   [2004]   [Feb]   [15]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subject2.6.3-rc3 radeonfb: Problems with new (and old) driver
Hello

The new radeonfb driver appears to work nicely (except a bit of corruption when it first switches, but it's always done that for me in 2.6), until I start and exit XFree86. I then have display corruption. Text is scrambled and appearing where it's not supposed to be. If I type clear, the display becomes unusable. The text appears with lines through it, and I'm then typing blindly. I can still type commands though.

I then recompiled my kernel to use the old radeonfb driver, but it doesn't seem to work at all. The system won't switch to framebuffer mode during boot, with append = "video=radeonfb:1024x768-8@76".

So I recompiled again with the new driver, as I must have a framebuffer console.

This is a pentium4 system, on an i845 chipset with an ATI Radeon 7500 AGP card. I'm not sure if these are needed, so I've put my config and dmesg output up on my personal web space instead of pasting in this email.

http://www.bitbenderforums.com/~grogan/files/config-2.6.3-rc3.txt
http://www.bitbenderforums.com/~grogan/files/dmesg-2.6.3-rc3.txt

Thanks,
Mike Houston (a.k.a. Grogan)
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 14:00    [W:0.069 / U:0.424 seconds]
©2003-2011 Jasper Spaans