lkml.org 
[lkml]   [2004]   [Oct]   [26]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 2.6.9-mm1: LVM stopped working

    On Tue, 26 Oct 2004 jfannin1@columbus.rr.com wrote:

    > On Mon, Oct 25, 2004 at 09:03:22PM +0200, Christophe Saout wrote:
    >> Am Sonntag, den 24.10.2004, 01:06 +0200 schrieb Mathieu Segaud:
    >>
    >>> Well, I gave a try to last -mm tree. The bot seemed good till it got to
    >>> LVM stuff. Vgchange does not find any volume groups. I can't say much because
    >>> lvm is pretty "early stuff" on this box; so it is pretty unusable.
    >
    > LVM doesn't work with 2.6.9-mm1 here either, complaining that it
    > can't find all the pv's. I'm not using any sort of encryption. Here,
    > pvdisplay reports:

    It doesn't work on 2.6.10-rc1 either. Works fine on 2.6.9 and 2.4.8-rc1.

    device-mapper ioctl cmd 0 failed: Inappropriate ioctl for device
    striped: Required device-mapper target(s) not detected in your kernel
    lvcreate: Create a logical volume



    Jeff.
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 14:07    [W:0.104 / U:1.296 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site