lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Aug]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subjectbogomips calibration failed
Dear All,

I came up with a new problem on my new P IV box running 2.6-test3 now
(problem existed before also on test2 kernels)

First I had problem with APIC but it seems it is (I hope) resolved now
though it might be not true cause when I run bogomips after machine is
already up but not loaded with any task it fails to calibrate to compute
bogomips. If I load machine with lets say kernel compilation or
distributed-net then it says some bogomips - around 1600 when on boot
for each "logical" processor it states around 4719.

configuration and some dumps are available from
http://www.onerussian.com/bogo/

dmesg seems to don't state any failed boot of the driver.

Thank you in advance for giving me a hint where to look.


.-.
=------------------------------ /v\ ----------------------------=
Keep in touch // \\ (yoh@|www.)onerussian.com
Yaroslav Halchenko /( )\ ICQ#: 60653192
Linux User ^^-^^ [175555]
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:47    [W:0.031 / U:1.288 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site