lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Aug]   [26]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: 2.6.0-test4: ACPI breaks IDE/USB
> > When I enable ACPI on 2.6.0-test4 (also on 2.6.0-test3-*), the kernel no
> > longer recognises my IDE controller and drops down to PIO mode for
> > harddisk access. Additionally, USB devices don't get detected.
>
> I'm running -test4 here with ACPI and have no trouble with USB devices.
>
> > The system is an Athlon 2400+ on a Gibabyte GA-7VAXP mainboard. (KT400)
>
> My system is an Athlon 1000 on an MSI KT266-based board.

Same problem here. Without "pci=noacpi" the system doesn't detect any usb
decices, except hubs (internal ones)
Epox motherboard.
K7 650MHz

Till 2.6.0-test3-mm1 (or it was mm2?) it worked ok.
2.6.0-test4 has this problem.
The error is something about "nobody cared for interrupt #5".

I don't have more info now.

Thanks!

>
>
> -
> To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
> the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
> More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
> Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
>

---
Catalin(ux) BOIE
catab@deuroconsult.ro
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:48    [W:0.042 / U:1.780 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site