lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Aug]   [14]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectRe: 2.6.0-test3-mm2, and my no audio whine, updated
Date
Greetings;

I guess we can forget about parts of my "no audio" whine. It turns
out there are alsa options in the "make menuconfig" that somehow are
not in "make xconfig". Hint...

I turned on what I thought was the right stuff, and was greeted by the
drum solo when I started kde just now. So at least kde can make
noises now.

However, xawtv and gnomeradio are still mute, gnomeradio complaining
about not being able to access /dev/radio, and xawtv silently exiting
after the launch timeout. Do I need to relink those devices in /dev?
If so, what to, or to what as the case may be?

Also, FYI, I had to turn the APIC stuff completely off in the .config
in order to get rid of that "I found it & turned it on" message in
dmesg. It was ignoreing, or reporting no such option when noapic or
pci=noapic was appended to the kernel arguments line in grub.conf.

--
Cheers, Gene
AMD K6-III@500mhz 320M
Athlon1600XP@1400mhz 512M
99.27% setiathome rank, not too shabby for a WV hillbilly
Yahoo.com attornies please note, additions to this message
by Gene Heskett are:
Copyright 2003 by Maurice Eugene Heskett, all rights reserved.

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:47    [W:0.058 / U:0.504 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site