lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Aug]   [10]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
SubjectRe: 2.6.0-test3 cannot mount root fs
From
Thanks to all of you for the several suggestions, but none was
successfull till now:

I tried as boot cmd line:
s root=03:41 acpi=off
and still it didn't work. Same problem.

And I am not using devfs.

My lilo looks like this:
boot = /dev/hda2
install = /boot/boot-bmp.b
bitmap = /boot/debian-bootscreen-woody.bmp
bmp-colors=1,,0,2,,0
bmp-table=120p,173p,1,15,17
bmp-timer=254p,432p,1,0,0
read-only
prompt
timeout=100
password=""
mandatory
vga=0x317
...
image=/boot/vmlinuz-2.6.0-test3
label=2.6.0-test3
append="amd_disconnect=yes"
read-only
restricted

Where amd_disconnect a patch is which sets a bit in the pci register to
allow the athlon to disconnect during idle, which greatly decreases my
cpu/mobo temperature. But this is not done till the place were the root
fs should have been loaded.


Best wishes

Norbert

-------------------------------------------------------------------------------
Norbert Preining <preining AT logic DOT at> Technische Universität Wien
gpg DSA: 0x09C5B094 fp: 14DF 2E6C 0307 BE6D AD76 A9C0 D2BF 4AA3 09C5 B094
-------------------------------------------------------------------------------
CLUN (n.)
A leg which has gone to sleep and has to be hauled around after you.
--- Douglas Adams, The Meaning of Liff
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:47    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans