lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Jul]   [30]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectQuestion about 2.4 kernel clone() system call for ppc64 64bit apps
From
Date
I'm trying to get the LTP clone() tests to execute on ppc64 in 64bit mode,
but I keep getting weird SIGSEGVs....even when the test reports PASS. I've
been able to execute every test in 32bit mode without problems. Has anyone
successfully used the clone() system call in a 64bit ppc64 app? And if so,
could you PLEASE enlighten me on what I may be doing wrong. I've attached
one of the LTP clone tests, clone02, which returns PASS, but also gets a
SIGSEGV and has a non-zero return code.....which gets logged as a FAIL.

-Robbie
(Not subscribed to list so please cc my address)

Robert V. Williamson <robbiew@us.ibm.com>
Linux Test Project
IBM Linux Technology Center
Web: http://ltp.sourceforge.net
IRC: #ltp on freenode.irc.net
====================
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm
not sure about the former." -Albert Einstein


-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:47    [W:0.033 / U:3.280 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site