lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Jul]   [28]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subjectrivafb still broken in 2.6.0-test2?
Hi,

I'm trying to get rivafb working with a GeForce 4 MX 440 and
2.6.0-test2. The penguin logo and the cursor are displayed correctly,
but the rest of the screen is garbage (I assume I can find a more
verbose graphical description for the garbage if it is helpful :)).

The original problem was encountered on a UP kernel running ACPI, local
APIC and MTRR support, but removing these features didn't help.

This is what rivafb has to say:

rivafb: nVidia device/chipset 10DE0171
rivafb: Detected CRTC controller 0 being used
rivafb: PCI nVidia NV20 framebuffer ver 0.9.5b (nVidiaGeForce4-M, 64MB @ 0xD0000000)
Console: switching to colour frame buffer device 80x30

with MTRR enabled, it's:

rivafb: nVidia device/chipset 10DE0171
rivafb: Detected CRTC controller 0 being used
rivafb: RIVA MTRR set to ON
rivafb: PCI nVidia NV20 framebuffer ver 0.9.5b (nVidiaGeForce4-M, 64MB @ 0xD0000000)
Console: switching to colour frame buffer device 80x30

but gives the same result. Is this supposed to work?

ciao,
--
[*Thomas Themel*] "That doesn't make it bad, but it's also not
[extended contact] spectacular nerd porn."
[info provided in] - ExtremeTech review of IA-64
[*message header*]
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:47    [W:0.047 / U:0.152 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site