lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Jun]   [12]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Subjectaic79xx problem
Date
Hello, I'm hoping that you can help or give me pointers as where to turn.

We just set up a dual xeon system with an integrated Adaptec Ultra320
controller under redhat 8.0. It seems to work ok, except upon startup, the
driver reports that it could not negotiate WIDE, synchronous, or command
tagging. The last two I'm not so worried about, the first I'm a little
puzzled about. It is a wide drive, a wide controller, all of the jumpers are
set up properly on the drive, the bios is set up correctly (enabling wide,
synchronous, and I believe tagging), yet the drive refuses to go WIDE. I
believe this could knock performance down by half, which is unacceptable,
considering how much we paid for a fast drive. Are there known issues in the
kernel or drivers that could cause this to happen?

Thanks in advance! And please CC me on any responses.

--Russell

--
Randomly generated fortune cookie:
Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. [There is no great genius
without some touch of madness.] -- Seneca

Russell Miller - rmiller@duskglow.com - Somewhere near Sioux City, IA.

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:36    [W:0.043 / U:4.044 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site