lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Feb]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: 2.5.62 fails to boot, Uncompressing... and then nothing


On Wed, Feb 19, 2003 at 10:52:47AM +0100, Duncan Sands wrote:
> This is becoming a FAQ! Did you enable the console in your .config?
>
> CONFIG_VT=y
> CONFIG_VT_CONSOLE=y
>
[snip]
>
> I hope this helps,
>

Hi, I'd like to pipe in with another report of 2.5.62 not booting.
I _do_ have these lines in my .config and 2.4.19 boots easily while
2.5.62 does not. In fact, neither does 2.5.61.

2.5.59 (with a virtually identical .config) boots fine, but when I
reboot 2.4.19 suddenly doesn't boot (just once, though). If I turn the
machine off and back on that problem goes away. I am not sure if it
is related.

I am not using ACPI. I am using APM. The system is a Dell Inspiron
8200 with a 1.4 Ghz Mobile P4. The bootloader is lilo. Any other
information I'd be glad to give, but debugging is hard because the
kernel doesn't even get to the stage where it prints out it's own
version number.

Regards,
Floris Kraak
--
"If you continue using Windows your system may become unstable."
-- Windows 95 BSOD
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:33    [W:0.050 / U:7.756 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site