lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Dec]   [4]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: SMP Kernel 2.6.0-test11 doesn't boot on a Dell 410
On Thu, 4 Dec 2003, John Stoffel wrote:

>
> Zwane> I have a dual PII PW 410 too but with an A10 bios, the attached
> Zwane> config boots on mine. It's beginning to look like an ACPI/bios
> Zwane> revision problem.
>
> I've got the A10 bios as well, and the system boots and works fine
> with 2.4.22 + DM patch. I don't think there's a newer BIOS available
> either, so that route is out.
>
> I did work on getting this system to boot at one point under the early
> 2.6.0-test series, but it was unstable so I fell back to 2.4.2x and
> I've been there since.
>
> It's also a very upto date Debian unstable/testing system as well.
>
> I've looked at the bugzilla notes, but nothing really pokes out at
> me. I guess my next test is to try to compile/boot without SMP turned
> on.

That's interesting, that box has been tracking most of 2.5/2.6
development. So far i haven't hit any problems which were specific to it.
This is in a dual cpu configuration. I'd be interested to know whether my
.config boots at all on your system.
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:59    [W:0.116 / U:65.088 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site