lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Nov]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: Di-30 non working [bug 967]

    Hi,

    I've done some more testing and the drive is now responding to commands
    :-) so we are getting more close. It however still fails to give the
    status back and is busy after the first command. I've included a dmesg,
    updated patch and strace as attachment to the bug report. In the dmesg I
    see a oops I hope that this will help you find the problem. I also had
    an oops at the first try but got lost during the cut and paste work :-(
    sorry for that.

    Best regards,

    Stef

    Bartlomiej Zolnierkiewicz wrote:

    >On Sunday 02 of November 2003 00:24, Andrew Morton wrote:
    >
    >
    >>Bartlomiej Zolnierkiewicz <B.Zolnierkiewicz@elka.pw.edu.pl> wrote:
    >>
    >>
    >>>Noticed by Stuart_Hayes@Dell.com:
    >>>
    >>>I've noticed that, in the 2.6 (test 9) kernel, the "cmd" field (of type
    >>>int) in struct request has been removed, and it looks like all of the
    >>>code in ide-tape has just had a find & replace run on it to replace any
    >>>instance of rq.cmd or rq->cmd with rq.flags or rq->flags.
    >>>
    >>>
    >>Nasty.
    >>
    >>
    >>
    >
    >

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:58    [W:0.020 / U:64.608 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site