lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Jan]   [23]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: ksoftirqd_CPU0 spinning in 2.4.21-pre3
Robert Olsson wrote:
> Ben Greear writes:
> > I happened to notice that my ksoftirqd_CPU0 process started spinning
> > at 99% CPU when I plugged in the ports to a tulip NIC. I didn't see
> > any significant amount of interrupts when I looked at /proc/interrupts,
> > and there was no traffic running.
> >
> > However, this is also running a hacked up tulip-napi driver, so it
> > could very well be my problem. I have not seen this on any other kernel
> > in several months though...
> >
> > Anyway, if anyone has seen this, I'd like to know. Otherwise, I'll blame
> > my code and start poking at things...
>
> Well it can be normal operation if box is highly loaded...

There was zero network load on the box. I think there must be a bug in
my napi-ization of the tulip driver. Since I coppied it almost verbatim
from your stuff, you might want to check too :)

Ben

--
Ben Greear <greearb@candelatech.com> <Ben_Greear AT excite.com>
President of Candela Technologies Inc http://www.candelatech.com
ScryMUD: http://scry.wanfear.com http://scry.wanfear.com/~greear


-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:32    [W:0.035 / U:0.940 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site