lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Jan]   [15]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [BUG] 2.4.21pre2 trident / ali5451
Adrian Bunk [Wed, Jan 15, 2003 at 12:11:42AM +0100]:
> On Sat, Dec 28, 2002 at 02:16:30AM +0000, Nico Schottelius wrote:
> > trident.o doesn load anymore...
> > while trying to insert it, the whole system hangs.
> >
> > flapp:/home/user/nico/ccc/video # modprobe trident
> > /lib/modules/2.4.21-pre2/kernel/drivers/sound/trident.o: init_module: No such device
> > Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
> > You may find more information in syslog or the output from dmesg
> > /lib/modules/2.4.21-pre2/kernel/drivers/sound/trident.o: insmod /lib/modules/2.4.21-pre2/kernel/drivers/sound/trident.o failed
> > /lib/modules/2.4.21-pre2/kernel/drivers/sound/trident.o: insmod trident failed
> >...
> > In 2.4.19 it worked, in 2.5.53 the alsa device works, but trident not, again.
>
> Did 2.4.20 work?

yes, afai can remember. I turned to 2.5.series very early, because of the
ide driver problem in 2.4.19/20.

> If not, please undo the changes below in 2.4.20 (pipe this mail to
> "patch -p1 -R") and check whether this modified 2.4.20 works for you.

can you send me plain modified 2.4.20 trident.c, so I can simlpt insert it
into 2.4.21pre3 ?

Nico
[unhandled content-type:application/pgp-signature]
\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:32    [W:0.114 / U:0.948 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site