lkml.org 
[lkml]   [2003]   [Jan]   [13]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
SubjectRe: 2.4.20-pre11: PCI Wavelan card loses connection
From
On Mon, Jan 13, 2003 at 10:20:14AM +0200, Denis Vlasenko wrote:
> I bought a PCI wireless card, a DLink-520 (I think, I forgot exactly
> (it's at home), anyway, lspci dump is below).
>
> We (my father and me) made a fairly long helical aerial.
> We are trying to communicate over ~15 km with a small wireless cell.
> (~10 hosts, one AP).
>
> We can successfully associate with it, signal is weak as expected.
> But after a short while our eth0 seems to 'fall off the net'
> and while it looks like we can send packets, we see no incoming data
> at all.
>
> Since I have almost zero wireless experience, I'll be happy if someone
> with said experience can read further and say what bites us.

Personally, I never managed to get this hardware to work at
all. And Orinoco is known to have problems with PrismII cards. Please
use the HostAP or linux-wlan-ng driver.
Good luck...

Jean
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:32    [W:0.036 / U:8.872 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site