lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Sep]   [3]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Subject2.4.20-pre4-ac1 trashed my system
Date
it trashed mine also.

supermicro p4dp8-g2 mobo
2x 2.2 Xeon
e7500 chipset
wd400 40gb hd

2.4.20-pre4-ac2 + RML preempt patch (applied cleanly)

boot it and eveything runs fine for a short while, then I start getting "bad
CRC" errors and "seek failure" errors.

I have had this problem with both ext2 and ext3

initially I thought it was a bad HD, so I installed a new one on a new cable
and did a complete rh7.3 install ran for a while eith no problems then built
the same kernel over again, rebooted into the new kernel and within seconds
was having problems again.

2.4.19-rc3-ac4 +rml preempt has been dead stable, as has (so far) 2.4.29-ac4
+rml and RH 2.4.18-3 and -5

I am not doing anything funky with hd setup, not even specifying idebus=

this has happened with 40 and 80 wire cables.

if there is any additional info I can provide please let me know.
--
/**************************************************
** Mark Salisbury || mbs@mc.com **
** If you would like to sponsor me for the **
** Mass Getaway, a 150 mile bicycle ride to for **
** MS, contact me to donate by cash or check or **
** click the link below to donate by credit card **
**************************************************/
https://www.nationalmssociety.org/pledge/pledge.asp?participantid=86736
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:28    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans