lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Aug]   [28]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectRe: Linux-2.4.20-pre4-ac1: i810_audio broken
Date
On Tuesday 27 August 2002 21:46, Doug Ledford wrote:
> On Tue, Aug 27, 2002 at 12:53:12PM +0300, Andris Pavenis wrote:
> > Found that i810_audio has been broken in kernel 2.4.20-pre4-ac1. It was
> > Ok with 2.4.20-pre1-ac1 I used before.
> >
> > With 2.4.20-pre4-ac1 I'm only getting garbled sound and kernel messages
> > (see below). Didn't have time yet to study mire detailed which change
> > breaks driver.
>
> The important part of my change is just two lines. There is the line that
> prints out the message "Defaulting to base 2 channel mode." and the line
> after it where we mask off a couple bits in the global control register.
> Comment those two lines out and let me know if it makes a difference on
> your machine.
>
> > In Alan's changelog I see:
> >
> > 2.4.20-pre2-ac5: Further i810_audio updates for 845 (Juergen Sawinski)
> > 2.4.20-pre1-ac3: Tidy up error paths on i810_audio init (Alan)
> > 2.4.20-pre1-ac2: First set of i810 audio updates (Doug Ledford)

Verified that sound is already broken with 2.4.20-pre1-ac2, but works with
i810_audio.c from 2.4.19-pre1-ac1. Commenting 2 above mentioned lines out
doesn't help

Andris
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:28    [W:0.057 / U:3.816 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site