lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Aug]   [16]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRe: General network slowness on SIS 530 with eepro100
    Date
    On 15 August 2002 17:21, Christian Reis wrote:
    > On Thu, Aug 15, 2002 at 11:41:20AM -0200, Denis Vlasenko wrote:
    > > On 13 August 2002 22:29, Christian Reis wrote:
    > > > On tri, which is the referred SIS530 box, as you can see, for most runs
    > > > the CPU usage is just so much higher than minas, which has practically
    > > > the same setup: K6-500, old PCI (no AGP) board, eepro100 card. I'm
    > > > wondering if anybody has seen something like this before?
    > >
    > > Start swapping hardware between these two boxes
    >
    > I've done it, actually. I've swapped processor, memory and video cards
    > (which are the only things the boxes actually contain) and there has
    > been no change. It's very strange - block read and block write consume
    > enormous amounts of CPU, no matter how much I tinker. I've tried 2.4.19,
    > 2.2.21, NFS patches, etc.

    Network card?
    Motherboard? :-)
    BIOS? 8-)

    Compare BIOS/chipset setup (lspci -vvvxxx)
    --
    vda
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:28    [W:0.021 / U:61.716 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site